
Meitä oli aika iso sakki syömässä, joten ainesten määrät ovat vain summittaisia. Pienennä ainesten määrää sen mukaan paljonko syöjiä on tai minkälaisia suursyömäreitä pöydän ääressä istuu.
Täytetyt paprikat
- 15 paprikaa
- 800g jauhelihaa (paisti- sekä naudanjauhelihaa)
- n. 100g riisiä
- pari sipulia
- pari kynttä valkosipulia
- 1-2 prk tuorejuustoa
- juustoraastetta
- vuohenjuustoa
- suolaa, mustapippuria…

Ruskista jauheliha ja sipulit, mausta hyvin. Keitä riisit melkein kypsiksi. Sekoita jauheliha-sipuliseos, riisit sekä tuorejuustot tasaiseksi massaksi kipossa.

Täytä paprikat jauhelihamassalla. Ripottele päälle juustoraastetta ja aseta päällimäiseksi vielä nokare vuohenjuustoa.


Kypsennä 225 asteessa 15-20 minuuttia.

Makoisia herkutteluhetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti