sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Katkarapusalaatti kera aplarin ja papujen.

Uusimmasta Oxygen-lehdestä (jenkkiläinen fitnesslehti) löytää joka kerta hyviä, helppoja ja terveellisiä reseptejä. Normaalisti salaattiin tulee laitettua vaan ne perus tomaatit, kurkut ja salaatit sekaan ja joku protskun lähde päälle. Tässä katkarapusalaatissa on sentään jotain mullekin vähän vieraampaa, nimittäin papuja! En ole koskaan ollut mikään fani papujen perään, mut salaatin seassa ne putoilee melkoisen hyvin :)


Lautaselle pääsi:
  • pinaattia ja jäävuorisalaattia (ei ollunna muuta salaattia kaapissa, buu!)
  • kurkkua ja tomaattia
  • puolikas punasipuli
  • 1 appelsiini kuorittuna, siistittynä ja paloiteltuna
  • 150g katkarapuja sulatettuna ja huuhdeltuna
  • 1/2 prk kidney papuja valutettuna ja huuhdeltuna
  • loraus hyvää oliiviöljyä

Alkuperäisessä ohjeessa oli vielä mansikoita sekä hunajasinappia, mutta en niiden vuoksi viitsinyt lähteä kauppaan asti eli oma versioni sai kelvata. Toi KoKo-lautanen on muuten aika iso ja jopa mulle toi annos teki tiukkaa! Sopivan kokoinen siis :) Ei nälkä kurissut massun pohjalla moneen tuntiin. Jääkaappiin jäi puolikas purkki papuja eli toinen samanlainen satsi odottaa tekijäänsä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti