keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Juustosarviloiset.

Tekasin yks päivä vanhoja kunnon juustosarvia. Koskaan niistä ei tule mitään kauhean hienoja, mutta ehkä maku on se pääasia ja sehän on aivan loistava! Tällä reseptillä oon tehny sarvia vaikka kuinka kauan ja aina ne häviää pelliltä saman illan aikana :)

Juustosarvet n. 16 kpl

Taikina:
2 dl juustoraastetta (emmental)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 prk kermaviiliä
1/2 dl öljyä

Voiteluun kananmunaa.

Täyte:
1 1/2 dl juustoraastetta

Sekoita juustoraaste ja kuiva-aineet keskenään. Lisää joukkoon kermaviili ja öljy. Jaa taikina kahteen osaa ja kauli molemmista n. 0,5 cm paksuinen pyöreä levy. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan osaan.

Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveimpään osaan. Rullaa lohkot sarviksi ja voitele munalla. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minsaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti