sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kinkku-pizzapannari.

Hellapoliisin kirjasta (2010) löysin mielenkiintoisen ja houkuttelevan reseptin perjantai-illan iloksi. Tämä pannari on suolainen versio normipannarista ja todella täyttävä! Kävi hyvin iltapalaksi :) Ohjeesta tulee yksi uunipellillinen pannaria. Hellapoliisin ohjeessa oli käytetty tonnikalaa, mutta itse vaihdoin tunan palvikinkkuun. Täytteitähän tässä pannarissa voi vaihdella mielensä mukaan.

Pannariin tarvitaan:

  • 6 dl maitoa
  • 3 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1tl suolaa
  • 50g margariinia sulatettuna
  • 300g palvikinkkua suikaleina
  • 2 punasipulia
  • 2 tomaattia kuutioina
  • 1 paprika paloiteltuna 
  • 1 valkosipuli (yksikyntinen)
  • 200g juustoraastetta
  • mausteeksi esim. oreganoa ja pizzamaustetta

Sekoita maito, munat ja vehnäjauhot, suola ja sulatettu margariini keskenään. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Ripottele päälle kinkut, sipulit silputtuina, tomaatit ja paprikapalat. Mausta oreganolla ja pizzamausteella sekä valkosipulilla. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa puolisen tuntia.



Mulle sattui tässä pikku moka ja unohdin laittaa mausteet suolaa lukuunottamatta. Tosin kun on kaksi nälkäistä uunin luukun edessä vartomassa niin ei haittaa edes mausteiden puuttuminen :D Parempiin suihin upposi saman tien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti