keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Sitruunakanaa.

Tämmöstä tuli eilen kokeiltua. En oo aikasemmin itse marinoinut broiskuja ja hiukan ihmettelen miks en? Kanoista tuli tosi hyviä!

Sitruunamarinoitu kana
  • 450g broilerin rintafileitä
  • 1,5 sitruunan mehu
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Nuiji broilerin rintafileet ohuemmiksi lihanuijalla tai kaulimella.

kuvia 003

Purista sitruunoista mehu ja sekoita mehuun öljy sekä mausteet.

kuvia 004

Laita rintafileet joko minigrip-pussiin tai johonkin astiaan, lisää marinadi joukkoon ja sekoita kunnolla niin, että marinadia tulee tasaisesti kaikille rintafileille. Sulje pussi huolellisesti tai kelmuta kulho ja laita jääkaappiin marinoitumaan noin 30 minuutiksi.

kuvia 005

Paista rintafileet öljyssä tai voissa kypsiksi. Älä tohota liian kauan niin kuin minä…

kuvia 006
Älä paista kanoja liian pitkään niin kuin minä...
Nauti runsaas salaatin kera :)
Nauti runsaas salaatin kera
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti