
Paleo Banaani-suklaapudding
- 1 tlk kookosmaitoa (pidä jääkaapissa 5-6 tuntia ennen puddingin tekoa)
- 4 rkl hunajaa
- 1 suuri pehmeä banaani
- 2 rkl kaakaojauhetta (sokeroimatonta!)

1. Laita tölkillinen kookosmaitoa jääkaappiin 5-6 tunniksi tai mielellään yön yli. Kylmässä kerma erottuu maidosta.
2. Aukaise kookosmaitotölkki ja kaavi kerma kulhoon. Vinkki: Tölkki kannattaa avata purkinavaajalla pohjasta ja valuttaa maito sitä kauttaa ensimmäisenä esim. lasiin. Kookosmaidon voi käyttää vaikkapa smoothieen.
3. Lisää hunaja kookoskermaan ja vatkaa kerma kuohkeaksi (sähkövatkaimella). Tässä vaiheessa voi myös lisätä 1 tl vaniljauutetta sekaan, jos sinulla sellaista on. Minulla ei ollut.

4. Siirrä 1/3 kermasta toiseen kulhoon myöhempää käyttöä varten. Lisää lopun kerman joukkoon kypsä banaani seka kaakaojauhe ja vatkaa kunnolla sekaisin.

5. Ota tarjoiluastiat ja kauho pohjalle suklaa-kermaseos ja päälle kookoskerma (jonka laitoit sivuun). Koristele esim. kaakaojauheella, banaanisiivuilla tai tummalla suklaalla.



Nauti!
Tämä pudding on niin tuhtia ja makeaa tavaraa ettei näitä montaa annosta pysty syömään. Mulle riitti yksi ja osan siitäkin söi meidän tyttö. Varsin hyvää tavaraa siis

Alkuperäinen ohje: paleocupboard
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti