lauantai 2. marraskuuta 2013

Välimerellinen kanavuoka.

Yhteishyvä-lehden ruokaliitteestä löytyy joka kerta todella hyviä reseptejä ja sieltä tämänkin välimerellisen kanavuoan reseptin löysin. Kyllästyttää syödä joka viikko samaa uunissa tai pannulla paistettua kuivaa kanaa ja tämä resepti toi vähän vaihtelua sille rintamalle :)
Välimerellinen kanavuoka
Ainekset
  • 4 broilerin rintafilettä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • suolaa & mustapippuria
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 rs (200g) kirsikkatomaatteja
  • 1 dl kanalientä
  • 200g ranskankermaa
  • 1/2 dl parmesaanijuustoa
  • 1 rkl sinappia
Ruskista broiskun rintafileet kevyesti öljyssä molemmin puolin. Nosta fileet uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla sekä raastetulla sitruunan kuorella.
20130930_190910
Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää palat vuokaan puolitettujen tomaattien kanssa.
20130930_191324
Kiehauta kanaliemi. Sekoita kanaliemeen ranskankerma, parmesaanijuusto ja sinappi. Valuta seos vuokaan.
20130930_191717
Kypsennä kanavuokaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Maistuu hyvin riisin tai pastan kanssa!PicsArt_1380735443692

IMG_20131002_095039
Tätä syötiinkin sit aika monta päivää eikä edes kyllästyttänyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti