Yhteishyvä-lehden ruokaliitteestä löytyy joka kerta todella hyviä reseptejä ja sieltä tämänkin välimerellisen kanavuoan reseptin löysin. Kyllästyttää syödä joka viikko samaa uunissa tai pannulla paistettua kuivaa kanaa ja tämä resepti toi vähän vaihtelua sille rintamalle
Välimerellinen kanavuoka
Ainekset
- 4 broilerin rintafilettä
- 2 rkl öljyä
- 1 sitruunan raastettu kuori
- suolaa & mustapippuria
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 rs (200g) kirsikkatomaatteja
- 1 dl kanalientä
- 200g ranskankermaa
- 1/2 dl parmesaanijuustoa
- 1 rkl sinappia
Ruskista broiskun rintafileet kevyesti öljyssä molemmin puolin. Nosta fileet uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla sekä raastetulla sitruunan kuorella.
Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää palat vuokaan puolitettujen tomaattien kanssa.
Kiehauta kanaliemi. Sekoita kanaliemeen ranskankerma, parmesaanijuusto ja sinappi. Valuta seos vuokaan.
Tätä syötiinkin sit aika monta päivää eikä edes kyllästyttänyt!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti