Gluteenittomat perunarieskat
- 5 keitettyä perunaa
- 2-3 keitettyä keskikokoista porkkanaa
- n. 2dl Provenan gluteenitonta kaurajauhoa
- 3-4 rkl sulaa voita/öljyä
- vettä/keitinlientä
- ripaus suolaa
Keitä perunat ja porkkanat kypsiksi. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi, lisää vettä/keitinlientä hieman jotta saat peruna-porkkanamuussia. Lisää jauhot, suola ja sula voi. Jatka vielä vedellä/keitinliemellä niin että rakenne muistuttaa muussia. Taputtele haluamasi kokoisia lämpäreita uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 250 asteessa kunnes alkavat saada vähän väriä. Nautiskele lämpöisinä voin kera :)
Erittäin herkullisia ettenkö sanoisi ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti