torstai 7. heinäkuuta 2011

Evästä moneksi päiväksi.

Mä oon erikoistunut tekemään vähän suurempia satseja ruokaa kerralla. Oon yksinkertaisesti välillä niin laiska ruuanlaittaja, et parempi kun teen ruokaa moneksi päiväksi kerralla ettei tartte käydä mäkkärillä :D

Monta päivää teki mieli tehdä spagettivuokaa. Onko helpompaa ruokaa olemassa!? Ja hyvääkin on. Totuttuun tapaan laskin, et paljonko tarvitsen spagettia neljään annokseen (280g) ja paljonko paistijauhelihaa (600g).

Spagettivuokaan tarvitset siis:

  • paistijauhelihaa
  • spagettia (täysjyvä)
  • juustoa (itse käytin 5%:sta)
  • yrttitomaattimurskan
  • 5% ruokakerman
  • suolaa ja mausteita
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Keitä spagettia muutama minuutti, ei kypsäksi asti! Paista ja mausta jaiheliha, heitä sekaan tomaattimurska. Raasta juusto raastimella. Nakkaa kaikki ainekset uunivuokaan ja hämmennä sekaisin. Lisää ruokakerma ja ripottele juusto pinnalle. Paista uunissa n. 45-50 minsaa. Nauti kera ketsupin ja vihannesten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti