lauantai 23. maaliskuuta 2013

Minttusuklaamuffinsit.

Näitä leivoin tytön syntymäpäiville part 2. Alkuperäinen ohje on Kinuskikissan, mutta eri täytteellä vain. Näitä muffinsseja on helppo muunnella vaihtamalla vain käytettävää suklaata. Maraboun minttukrokantti-suklaa toimi  aivan loistavasti. Täytyy sanoa etten ole parempia muffinsseja syönyt koskaan!

Ohjeesta tulee 12 kappaletta isoja muffinsseja.


  • 1 levy Maraboun minttukrokantti-suklaata
  • 150g margariinia
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 1/2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 1/2 dl maitoa tai kermaa


Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi suklaarouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinsivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti