Kookos-pähkinäfudge
- n. 1 dl kookosöljyä
- n. 1 dl kaakaovoita
- n. 1 dl maapähkinävoita
- 2 rkl agavesiirappia
- 1 tl vaniljauutetta
- ripaus suolaa
- päälle pari pilkottua carob-parapähkinää
Sulata kookosöljy, kaakaovoi sekä maapähkinävoi vesihauteessa vispilällä koko ajan hämmentäen. Anna jäähtyä hetken. Sekoita mukaan agavesiirappi, vanilja sekä suola. Kaada pieneen astiaan, ripottele päälle pilkotut carob-päällysteiset parapähkinät, kietaise kelmu päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa palasiksi ja herkuttelee hyvän kahvin kanssa <3
*postaus sisältää mainoslinkkejä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti