perjantai 7. marraskuuta 2014

Kookos-pähkinäfudge

Fudgea on ehkä maailman helpointa tehdä itse. Sulattelee vain muutamia raaka-aineita keskenään ja niin on helposti mieleinen seos hetkessä valmis! Tässäkään fudgessa en ole valkoista sokeria käyttänyt eli kyseessä on aavistuksen verran terveellisempi versio fudgesta :)


Kookos-pähkinäfudge
 
Sulata kookosöljy, kaakaovoi sekä maapähkinävoi vesihauteessa vispilällä koko ajan hämmentäen. Anna jäähtyä hetken. Sekoita mukaan agavesiirappi, vanilja sekä suola. Kaada pieneen astiaan, ripottele päälle pilkotut carob-päällysteiset parapähkinät, kietaise kelmu päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa palasiksi ja herkuttelee hyvän kahvin kanssa <3

 
*postaus sisältää mainoslinkkejä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti