sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Home made lasagnette.

Eli lasagnette ilman mitään valmispusseja ja kastikkeita. Tämä on erittäin helppo ja yksinkertainen resepti, joka synty yhdellä niistä ankeista kaupparetkistä kun haahuilin hyllyjen välissä ja mietiskelin et mitähän sitä söis... Ikuinen ongelma ainakin mulla. Perinteiseen tapaan tein vähän isomman satsin kerralla.





Lasagnetteen tarvitaan:
1 pss Torinon Täysjyvä lasagne piccolo-pastaa
800g paistijauhelihaa
2 tlk chili tomaattimurskaa
3 dl maitoa
2 dl vettä
juustoraastetta
suolaa ja mausteita (kannattaa laittaa reilusti)

Ruskista jauhelihapannulla, lisää sekaan suola, mausteet, tomaattimurska ja nesteet. Anna kastikkeen sakeutua muutama minuutti.

Voitele sopivan suuri uunivuoka ja tyhjennä pastapussin sisältö vuokaan. Lisää sekaan jauhelihakastike ja sekoita kunnolla pastan joukkoon. Lisää pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.


Tarjoile herkullisen salaatin kanssa. Mun tän hetken ykkössalaatti sisältää fetajuustoa (kunnon fetaa!), punasipulia, ananasta, kirsikkatomaattia, kurkkua ja keltaista ja punaista paprikaa. Parasta!


Ja maitoa ruokajuomaks :D Pyssyy luut kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti